Hvis han behandler dig mere som en mulighed end en prioritet, skal du behandle ham sådan

Du behøver ikke stå op med en fyr, der behandler dig som en mulighed i stedet for hans første og eneste valg. Faktisk burde du ikke - du skal gøre disse ting i stedet: Læs Mere

Hvorfor han pludselig stoppede med at sende en sms til dig, og hvad han skulle gøre ved det

Du havde en god konvoj i gang, og så skyld, ikke flere beskeder. Her er hvorfor han stoppede med at sende sms'er, og hvordan du kan håndtere det. Læs Mere

Kvinde skaber kønsneutrale spillekort, der sikrer, at kongen aldrig truer dronning

Kortene er også race-neutrale. Læs Mere

Jeg gav min kæreste et ultimatum - og det virkede faktisk

Min kæreste var dicey, når det kom til at give en egentlig forpligtelse, og jeg var ikke ved at klare det. At hjælpe ham med et ultimatum. Læs Mere

Du kan have en kæreste og stadig beholde dine fyrvenner, hvis du spiller det rigtigt

Når du først begynder at danse nogen, vil du snart indse, at det ikke ligefrem er let at opretholde dine andre venskaber, især dem med andre fyre. Uanset hvem din nye kæreste er, vil han sandsynligvis i det mindste være lidt bekymret over at vide, at du hele tiden hænger sammen med andre mænd. For at bremse mulig jalousi, mistanke eller spænding er her et par tip til at holde dine fyrvenner tæt, men din kæreste tættere. Læs Mere

Jeg vil finde min ridder i skinnende rustning, men jeg falder altid for taberen i tinfolie

Jeg prøver mit hårdeste for at finde min ridder, men det er derfor, uanset hvor hårdt jeg prøver, jeg falder altid for den forkerte slags mand: Læs Mere

Jeg er ligeglad med, at 'Girlfriend' er 'Bare et mærke' - Det betyder noget for mig

Jeg elsker forholdsmærker, fordi de får mig til at føle, at forholdet er mere stabilt og officielt. Her er 11 grunde til, at hvis en fyr ikke mærker forholdet, er det en deal-breaker for mig. Ingen undskyldninger. Jeg har brug for at vide, at han har det godt. Jeg vil have ham til at være 100% komfortabel med at være sammen med mig. I [& hellip;] Læs Mere

Er du skræmmende single? 12 tegn, du begynder at blive desperat

Du har aldrig forestillet dig selv som den desperate type, og du nyder faktisk din solo-status, det meste af tiden. Men for nylig har du oplevet nogle mærkelige følelsesmæssige reaktioner på status for dit kærlighedsliv, og du begynder at tro, at det at være single så længe begynder at tage sit præg på din sundhed. [& hellip;] Læs Mere